در این مقاله قصد داریم در مورد تفاوت بین کفسابی و کفشویی صحبت کنیم.بسیاری از افراد کفسابی و کفشویی را یکی در نظر می گیرند اما کفسابی یک کار بسیار تخصصی و زمان بر بوده و لقمه سنگ های مخصوص خود را طلب می کند و هزینه آن هم بیشتر است، اما شست و شو با فرچه در مدت زمان بسیار کمتر انجام میشود و در آن از لقمه سنگ استفاده نمی شود.البته لازم به ذکر است که کفشویی نیز مزایای خود را دارد و می توان به صورت دوره ای این کار را بر روی سنگ فرش انجام داد.
برای دیدن مطالب بیشتر از مجله آرمانا دیدن نمایید.
کفسابی چیست؟
استفاده از پارکت و سنگ های زیبا و جذاب یکی از راه های زیبا سازی ساختمان می باشد اما متاسفانه با توجه به هزینه های بالا این کفپوش ها بسیاری از کارفرما ها نگران ساییدگی و یا آسیب هایی هستند که به سنگ یا پارکت وارد می شود.با پیشرفت تکنولوژی و علم می توان به طور مطمئن گفت که راه حلی برای از بین بردن عیب های هر نوع سنگ و پارکت وجو دارد که به آن کفسابی می گویند.
در ادامه مطلب با ما باشید تا با کفسابی بیشتر آشنا شوید. کفسابی کمک می کند تا خیلی سریع و ساده و بدون هیچگونه مشکلی کف یک ساختمان تمیز شود. دیگر نیاز به مصرف بیش از اندازه آب و یا استفاده از تجهیزات مختلف همراه با صرف انرژی بسیار زیاد نیست. کفسابی صیقل دادن سنگ و لایه روبی آن و همچنین برداشتن یک لایه از روی سنگ تا جایی که سطح سنگ هم تراز شود و آسیب های آن از بین برود . این کار با استفاده از دستگاه و ابزار مخصوص و پدهای مخصوص آن انجام می شود. این دستگاه و مواد باعث می شود که سنگ آسیب دیده مانند روز اول صاف و یکدست و کیفیت او را خواهد داشت.
فواید کفسابی
✅ کفسابی باعث می شود ما هر گونه آلودگی و لکه و همچنین آسیب روی سنگ از بین برود.
✅ موجب شفافیت سنگ و در نتیجه براق شدن آن می شود.
✅ در مرور زمان سنگ ممکن است ساییده شود و یا درزهایی در آن به وجود بیاید که با کفسابی رفع می شود.
✅ باعث دوام سنگ و بالا رفتن کیفیت آن می شود. -تمام خط و خش های سنگ یا پارکت را از بین می برد.
دستگاه های کفسابی
دستگاه ۳ فاز
قوی ترین دستگاه برای کفسابی ساختمان ها است و با برق ۳ فاز تغذیه می شود.کیفیت ساب آن از دستگاه تک فاز و دستی به مراتب بهتر است و از دستگاه تک فاز و دستی، سنگین تر است.
دستگاه تک فاز
قدرت این دستگاه متوسط است و از برق تک فاز تغذیه می شود.کیفیت ساب متوسطی دارد و در مواقعی استفاده می شود که امکان دسترسی به برق ۳ فاز وجود ندارد یا جرم و کثیفی کف ساختمان بسیار کم است، وزن آن نیز حدود ۷۰ کیلوگرم است.
دستگاه ساب زنی دستی
برای ساب زدن قسمت هایی که دو دستگاه سه فاز و تک فاز به آن دسترسی ندارند استفاده می شود؛ مانند : کنارهی دیوارها، راه پله ها و همینطور ساب زدن دیوارهای سنگی.شکل ظاهری آن شبیه به دریل های بزرگ و پر قدرت است. با این تفاوت که به جای مته، پدهای مخصوص کفسابی روی آن قرار گرفته است . این دستگاه با برق تک فاز کار می کند.
یک روش و راهکار برای جرم زدایی از روی سطوح مختلف با استفاده از انواع دستگاه های صنعتی می باشد.با استفاده از این سرویس کلیه جرم های روی سطح پاک می گردد. به شست شوی سنگ فرش با استفاده از فرچه مخصوص و دستگاه کفسابی،کفشویی می گویند،که تفاوت های زیادی با کفسابی دارد . فرچه ای که به دستگاه کفسابی متصل میشود دارای ساختار خاصی است که تمامی چرک ها و کثیفی های سنگ را از بین میبرد و باعث میشود تا کیفیت متعادلی بر روی سنگ ایجاد شود.
تفاوت بین کفسابی با کفشویی
کفسابی با کفشویی تفاوت های گسترده ای دارد در کفسابی عملیات ساب زنی و صیقل دادن و همچنین لایه برداری سنگ انجام می شود و سنگ به بالاترین کیفیت خود می رسد و ماندگاری آن نیز افزایش می یابد اما در کفشویی این پارامتر کاملا متفاوت است و فقط کثیفی و چرک های سنگ به وسیله چرخش فرچه در دستگاه از بین میرود و لایه بردای انجام نمیشود.
در کفسابی کلیه سطوح کف ساختمان شفاف و براق می شوند و همچنین کلیه پستی بندی ها و خط و خش هایی که در کف ساختمان وجود دارند از سنگ های کف ساختمان از بین می روند. اما در کفشویی سنگ های کف ساختمان شما فقط نظافت و شفاش می شود و خط و خش هایی که در طی سالیان اخیر بر روی سطوح ایجاد شده به همراه ناخونک ها و پستی بلندی ها در سطوح کف ساختمان باقی می ماننند.
موارد استفاده از کفشویی
کفشویی کف ساختمان در سطوحی مانند: سطوح سرامیکی از جمله: کف استخر ها ، کف باشگاه ها و مراکز تفریحی تجاری و سطوح سنگی از جمله: گرانیت ، مرمر ، دهبید ، تراورتن ، سیرحان و… به طور که کفشویی سطوحی قابل اجرا می باشد که جنس آنها زبر نمی باشد و نیازی به صیقل دادن و لایه برداری از کف ساختمان نمی باشد.
قیمت کفشویی ساختمان
قیمت کفشویی ساختمان بستگی به نوع جرم و متراژو روش مورد نیاز بستگی دارد. خدمات شستشوی کف پارکینگ با واتر جت صنعتی : این روش ارزانترین روش برای جرم زدایی و پاک کردن سطح کف ساختمان و خانه می باشد. و هر متر فرچه شویی از 8 تا 15 هزار می باشد.
بهترین زمان برای کفشویی چه وقتی است؟
زمان مناسب برای استفاده از عملیات کفشویی هنگامی است که آلودگی و چرک کمی روی سطح وجود دارد، پس اگر قصد کفشویی را دارید اجازه ندهید که آلودگی زیادی روی زمین جمع شود و با فاصله های زمانی کوتاه به کفشویی بپردازید. بد نیست بدانید زمانی که برای انجام عملیات کفسابی وقت نداریم یا هزینه عملیات کفسابی برای ما سنگین است هم از کفشویی می توان استفاده نمود.انجام عملیات کفشویی به شکل برنامه ریزی شده و در زمان های مشخص می تواند باعث صرفه جویی در هزینه ها بشود.
کفشویی در چه شرایطی به کار می آید؟
در صورتی که سنگ یا موزائیک به کار گرفته شده در کف تراز نباشند، استفاده از عملیات کفشویی می تواند ناهمواری سطح را از بین ببرید. موارد نام برده زیر، گزینه های ایده آلی جهت استفاده از کفشویی هستند: در صورتی که رنگ،چسب، مصالح ساختمانی یا مواد دیگری هنگام انجام عملیات ساخت روی سطح پاشیده بشوند. در شرایطی که سطح به دوده و چرک آلوده بشود. در صورتی که سطوح نیاز به شست و شویی سریع و با هزینه کم داشته باشند.
رسانه ما
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1